Menü

A vállalkozásom bemutatása & szakmai önéletrajz

ismerjen meg jobban…

Uhlár Péter

Rövid bemutatkozás és életrajz

2000-ben indítottam el ács-állványozó vállalkozásomat. Ez alatt a 20 év alatt közel 500 különböző kisebb-nagyobb munkát fejeztem be sikeresen, számtalan megrendelő megelégedésére. Legfontosabb célom a vállalkozásom bővítése, nagyobb volumenű munkák segítségével…


A vállalkozásom technikai adatai

FŐ TEVÉKENYSÉGEM: TETŐSZERKEZET KÉSZÍTÉS

Egyéb tevékenységeim: Piperetakarítás, bádog munkák


Fejlesztési elképzeléseim

Országos tevékenységi terület – beosztottak számának növelése – technikai eszközök fejlesztése

A következő 3 évben szeretném a tevékenységemet az ország több területére kiterjeszteni. Nagyobb volumenű munkák elvégzésével meg kívánom duplázni a beosztottjaim számát és speciális, az ács szakma megfelelő munkavégzéséhez szükséges eszközöket szeretnék vásárolni.


a szakma jövője a jelen oktatóin áll…

1994-ben szakmunkás vizsgát tettem ács-állványozó szakirányon Vácon a (mostani nevén) Király Endre Szakközépiskolában, (ahol egyébként jelenleg tanítok ács-állványozó mesterként), az érettségim esti iskolában, munka mellett szereztem.

Az iskola után ács mellett kezdtem el kezdő ácsként dolgozni, 2000-től egyéni vállalkozóként folytatom a tevékenységemet, eközben tetőfedő végzettséget is szereztem.

2013-óta a Váci Szakképzési Centrum alkalmazásában állok, mint ács szakoktató.

…a tanítás és a szakma fennmaradása a szívügyem, közel 100 ács került ki a kezem alól és büszkén elmondhatom, hogy van olyan tanulóm, aki országos szakmai versenyen második helyen végzett, az én felkészítésem segítségével.

2017-től a Pest Megyei Iparkamarával együttműködésben az ács Szakma Sztár verseny döntőit szervezem kollégáimmal közösen.

Munka mellett megszereztem az ács szakma mester fokozatát, mely a szakmám csúcsát jelentő végzettség.


Elérhetőségeim

Telefon: 06 30 337-5696

E-mail: uhlarpeteracs@gmail.com – info@uhlar-acs.hu

Web: www.uhlar-acs.hu